seppo viljakainen Kaikki jalo on vaikeaa

Kippis Juncker

  • Kippis Juncker

 

 

 

 

 

 

Oletus : Tuo yllä oleva tekstitv:n sivun 131 viesti ei ole valeuutinen ja se on käännetty suht´koht´ oikein.

Väitös : Jean-Claude pelasti populistit - miksi me ´hyvät ihmiset´ sitten heitä kutsummekin- Itävallan                                       tapahtumista alkaneesta alamäestä.

Todistus :  Yleisestihän tiedetään, ettei herra Juncker ole ollut Suomen tieliikennelain mukaisessa ajokunnossa        viime vuosikymmeniin 24/7. Selvästi katalat venäläismieliset , populistit , " tyhmät nationalistit" tai joku muu pahantahtoinen  taho on juottanut tämän Klovnin kunnon känniin, jotta yllä oleva aivopieru on saatu ulos.                 " On niin alhaisia ihmisiä, että he rakastavat isänmaataan.." , olen sanaton, mutta venäläismieliset,                        nationalistit , populistit - miksi me hyvät ihmiset sitten heitä kutsummekin- taputtavat nyt käsiään.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Olisikohan se kuitenkin ollut Jean Claude van Damme, joka pelasti valtioita? No, kömmähdyksiä sattuu ja kuitenkin kaimoja ovat, joten ei Ylen syntilista tuon johdosta paljoa kasva.

Käyttäjän seppoviljakainen kuva
Seppo Viljakainen

Sori, tekstini ei jostain syystä oikein ilmesty ´kohdalleen´ ,vaikka ..niin ainakin uskon...olen selvin päin, lieneekö liitetty kuva syynä.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Eikö se mennyt niin, että lapsen ja alkoholistin suusta se totuus tulee. Heh heh.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Jos uutisiin, siis myös vastuullisten lehtien uutisiin on luottamista, Junckeria huimaa iskias tilanteissa, joissa viinaa on tarjolla.
Mahdollisesti Junckerin iskiaskivut ovat äityneet niin koviksi, että lääkettä on jouduttu nauttimaan toinenkin kolmenvartin pullollinen ennen haastattelua. Iskias tunnetusti vie jalat alta ja sen yletön lääkitseminen järjen päästä.
Voi meidän Eurooppamme parhaita poikia!

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Se oli ihan toinen kaveri, joka niitä votkabattereita veti. Taisi olla niitä teikäläisiä.

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

Käsittämätöntä että alkoholistia ei ohjata hoitoon

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

Käsittämätöntä että alkoholistia ei ohjata hoitoon

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Kaikki kunnia asian paljastamisesta kuuluu Itävallan sympaattisen FPÖ-puolueen aina sympaattiselle EU-vaalien kärkiehdokkaalle.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Se on karmea paikka kun jotkut ihmiset ovat niin alhaisia, että rakastavat omia kotimaitaan. Onneksi sentään meillä on näitä hyviä ihmisiä vasemmistossa, joista monet ovat hyvin epäisänmaallisia ja osa jopa vihaa kotimaataan. Taitaa pari löytyä tältäkin foorumilta.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Herra Juncker tuskin on taloudellisesti tai yhteiskunnallisesti niin huonossa asemassa kuin hänen sättimänsä oikeistopopulistit keskimäärin. Siispä oikeistopopulistit juurikin osoittavat solidaarisuutta Junckeria ja hänen tuttavapiiriään huonommassa asemassa oleville. Kaiken kukkuraksi maahantuodut elintasopakolaiset kilpailevat samoista resursseista näiden huonommassa asemassa olevien kanssa. Olen nähnyt väitteitä, että pakolaisina esiintyvät saavat asunnon, vaikka maassa olisi asunnottomia kansalaisia, jotka siis jäävät ulkomaalaisia huonompaan asemaan.

Että Juncker halveksii isänmaanrakkautta, sen täytyy johtua siitä, ettei hänellä ole sitä.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

No Ruotsissa Malmön kaupunki on antanut vuoden aikana lähes 9 miljoonaa kruunua tukia laittomasti kaupungissa oleville mamuille, kun samaan aikaan sellaisten ruotsalaisten pienituloisten eläkeläisten määrä kaupungissa vaan kasvaa, jotka eivät pärjää eläkkeellään. On yhä enemmän ruotsalaiseläkeläisiä joilla ei ole omaa asuntoa, vaan he nukkuvat esim. busseissa tai asemilla jne. Heille ei tunnu apuja tulevan.

Ilkka Huotari

Juncker puhui kerrankin asiaa. Nationalistit tosiaan rakastavat omia maitaan.

Ja nämä ovat uhka niille, jotka rakastavat enemmän EU:ta, kuin omia maitaan.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

# 11

Ns nykynationalistit eivät suinkaan rakasta omaa maataan. Sensijaan niillä on tavoitteena päästä päättämään asioista joista nykyään itse kukin voi haluamallaan tavalla päättää itse.

Vähän vaikea keksiä miksi kukaan haluaisi omasta itsenäisestä päätösvallastaan noiden nuivien hyväksi luopua. Eihän siitä seuraisi kuin ikäviä aikoja ja kansalaisilleen moninverroin huonompi isänmaa jonka arvostus kokisi inflaation.

Ilkka Huotari

En kyllä ymmärtänyt, mitä yritit sanoa.

Juncker sanoi, että nationalistit rakastavat omaa maataan, ja olen täysin samaa mieltä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset