seppo viljakainen Kaikki jalo on vaikeaa

Jenkit kuulumattomasta äänestä kuuuroksi

Nyt on Trumpin-maa seonnut lopullisesti.

Väittävät ihan pokkana ihmisen kuuloalueen ulkopuolella olevien äänien sairastuttavan,  jopa vievän kuulonkin.

http://time.com/4894747/us-diplomat-cuba-havana-sonic-weapon-hearing-loss/

Onkos kuultu hasumpaa??

Lähettäkäämme näille hysteerikoille viranomaistemme , tuulivoimalobbareiden suosiollisella avustuksella, tekemiä ´totaalisen puolueettomia ja tieteellisesti aukottomia´ tutkimuksia , joissa ilman epäilyksen häivää on meille useasti kerrottu , ettei vaikuta, ettei sairastuta jne....

Eivätköhän siitä rauhoitu.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Kohta joku väittää, että näkymättömistä säteistä voi sokeutua, esimerkiksi jos tuijottaa co2-laserin leikkauspäätä metallipajassa.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Minä, Jussi, sokeudun kun katson kaunista naista.

Käyttäjän ArtoHeinonen kuva
Arto Heinonen

Onhan korvavalokin suomalaisen yrityksen myyntituote. Elämme totuudenjälkeisiä aikoja, tai ainakin vaihtoehtototuuden aikaa!

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Tuo ääniluulosairaus on hyvin tarttuvaa. Suomessa se on levinnyt somessa, valemediassa, persuissa ja joidenkin maakuntalehtien yleisönosastoissa, USAssa Kuuban suurlähetystössä.

Käyttäjän JukkaPaljarvi kuva
Jukka Paljarvi

Esa, olet oikeassa: Tänään Kanadan Havanan suurlähetystö ilmoitti, että ehdottamasi luulosairaus on ilmennyt myös heidän henkilökunnassaan.

Käyttäjän JuhaniVehmaskangas kuva
Juhani Vehmaskangas

Sähköyliherkkyys - se se vasta on paha sairaus. Muistan kun kotiini tuli kerran eräs mainitusta yliherkkyydestä kärsivä. Hän ei saattanut olla Wifin lähelläkään, hyvä kun edes kaukana siitä.

Vakuutin ensimmäiseksi hänelle, kun hän ovesta sisään tuli, että talossa ei ole päällä mitään Wifi-laitteita, ja puhelimetkin oli sammutettu. (Wifi oli päällä).

Aikamme siinä sitten juttelimme, kahvitkin joimme, jopa ilman "foliohattua", kunnes minun oli pakko tuumata: en taida teitä pystyä auttamaan.
-no; nainen poistui tyytyväisenä miehensä ajaman pakettiauton suojattuun tavaratilaan. Olin ainakin kuunnellut häntä.

* * *

Toinen tapaus: nimenomaan nuo äänet: kun ei sekään niihin auta, että vaikka talon tuplaeristäisi ja laittaisi nelinkertaiset lasit, kuten joku oli tehnyt. Silti ei pystynyt nukkumaan!

Ehkä unettomilla ihmisillä ei siis olekaan uni- vaan äänihäiriö: he kuulevat liian hyvin mitä ei pitäisi kuulla.

Pakko nyt todeta, että itseäni välillä pikkaisen harmittaa kun alakerran naapurin puhelin soi keskellä yötä - soittaja on äänihäirikkö siis!

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Nyt äkkiä kansainvälistä mainetta niittäneet suomalaiset erikoiset tutkijat neuvomaan jenkkejä että kaikki nuo nosebo ilmiöt on todettu Suomessa plasebo lääkityksellä huuhaaksi ja henkilökohtaisen subjektiiviseksi asenne ongelmaksi. Kaikki kuulumattomista äänistä sairastuneet pitää saada eristyshoitoon Seilin saarelle.

THL, Kati Juva, Valtteri Hongisto ja ehkä myös Tarasti ja Pekkarinen voisivat osaltaa pitää puheita "pelon hälventämiseksi". Ei kukaan mistään ns. "jääkaapin hurinasta" sairastu, tai jos vaan yleisesti harmittaa niin kyllä siitä pääse yli muutaman vuoden lepäilyllä jos masennus tms. äityy pahaksi niin se eristyshoito ja vedellä voitelu auttaa.

"amerikkalaiset virkamiehet Havannassa joutuivat hiljaiseen "akustiseen hyökkäykseen", joka aiheutti kuulon heikkenemisen".

https://www.upi.com/Top_News/US/2017/08/09/Cuban-d...

Toimituksen poiminnat